EL TEU ESPAI Les vostres imatges
Coneixes un indret a prop de casa teva que t’estimes especialment i vols donar-lo a conèixer? Has participat en una de les activitats per viure la terra i tens ganes de compartir una fotografia que vas fer? Tens una imatge curiosa sobre un paisatge d’especial valor? Doncs visita aquest espai i gaudeix de les estampes que ens ofereix el nostre territori.

Diuen que una imatge val més que mil paraules. I si parlem de l’entorn i el paisatge, encara amb més raó. Per tant, si voleu compartir fotografies d’aquells indrets que més aprecieu, que heu visitat recentment, o que creieu que caldria conservar, aquest és el vostre espai.

Envia les teves imatges


Gallery View
Estany de Sils, a la Selva, una zona humida recuperada gràcies a la iniciativa d'Acciónatura i al suport de diverses administracions.(Autor: Xarxa de Custòdia del Territori)
Congost de Mont-rebei (Pallars Jussà i Noguera), un espai propietat de l'Obra Social de Caixa Catalunya i que ofereix al visitant un itinerari espectacular. (Autor: Xavi Basora, X3 Estudis Ambientals)
Jaciment arqueològic a l'Esquerda (Roda de Ter, Osona).(Autor: Xarxa de Custòdia del Territori)
Visita a la finca amb acord de custòdia Le Domaine de Peyremale a prop de Carcacassone (França). Abril del 2010 (Autor de la foto: xarxa de custòdia del territori
La punta de la Móra, al litoral de Tarragona. (Autor: Xavi Sabaté, X3 Estudis Ambientals)
Actuació realitzada al Torrent Gran, Abrera (Autor: Associació Hàbitats - Projecte Rius)

 7 items in this album on 2 pages    
      1  2 Next Page Last Page
  Gallery: Galeria 

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube