Titols i resum a tot arreu

El proper dimecres 7 de juliol es farà una Jornada Tècnica per donar a conèixer a les entitats el potencial del portal Viulaterra.cat. La Jornada es realitzarà a les instal·lacions de la Universitat de Vic.Data: 07/07/2010
Hora: 09 : 30
Duració: 1 Dies 
Localització: Universitat de Vic - Sala Mercè Torrents - Edifici C
Contacte: Anna Subirana
Telèfon: 93 886 61 35
Cost: Gratuït - cal inscripció prèvia a mcamps@custodiaterritori.org
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
El proper dimecres 7 de juliol es farà una Jornada Tècnica per donar a conèixer a les entitats el potencial del portal Viulaterra.cat. La Jornada es realitzarà a les instal·lacions de la Universitat de Vic.

El portal web Viulaterra.cat és un instrument innovador creat per la xct i una gran aposta per fer arribar la custòdia del territori a un públic ampli a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Aquest portal està al servei de les entitats membres de la xct perquè puguin difondre conjuntament les activitats ciutadanes que organitzen i les diverses possibilitats que ofereixen a la ciutadania per implicar-se en la conservació de la natura i el paisatge.

El portal es va inaugurar en fase de proves a finals de l’any passat i l’objectiu és que el 2010 sigui l’any en què les entitats de custòdia se’l facin seu, en coneguin el funcionament i el comencin a nodrir de continguts i de propostes. Aquesta jornada és el primer pas per assolir aquest objectiu.

L'assistència a l'esdeveniment és gratuïta però cal inscripció prèvia a mcamps@custodiaterritori.org o trucant al 93 886 61 35.

Programa en PDF aqui.


Comentaris
  1. ramonbartomeus ( 07/07/2010 08:08:28 )
     Amb la organització d'aquest tipus de jornades, la XCT es confirma com una de les entitats catalanes que genera millors bones pràctiques de treball en xarxa.
Escriu el teu comentari
Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube