Titols i resum a tot arreu
Realitzarem una inspecció fluvila del Projecte Rius per conèixer l'estat ecològic de la riera. 
També aprendrem de la mà de ls Societat Catalana d'Herpetofauna a identifica els amfibis del nostre territori i coneixer les malalties que els afecten. 
Data: 16/03/2019
Hora: 10 : 00
Duració: 3 Hores 
Localització: Plaça de la Creu, Cruïlles. Girona
Contacte: Associació Hàbitats
Telèfon: 934213216
Cost: Gratuït. Cal inscripció prèvia
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Esteu pensant en vincular-vos al Projecte Rius? Us agradaria conèixer en què consisteix aquest projecte de voluntariat?

El primer pas per participar en el Projecte Rius és assistir a una activitat formativa.  En aquesta formació inicial descobrireu en què ens hem de fixar per determinar qualitat ecològica d’un espai fluvial mentre analitzem l’estat de l’espai que visitem. Podreu fer un tast de com és ser voluntari/a del Projecte Rius, us familiaritzareu amb la metodologia i, en definitiva, coneixereu els aspectes essencials per avaluar l’estat dels nostres rius i rieres.

A més a més, en aquesta campanya de primavera, celebrarem dues formacions molt especials dedicades als amfibis, on comptarem amb la participació de la Societat Catalana d’Herpetologia. A part de fer la inspecció del riu aprendrem a identificar els amfibis que habiten a Catalunya i parlarem de les amenaces, en especial de malalties emergents, que afecten aquest grup. També compartirem com fer front a aquesta nova amenaça des del voluntariat ambiental, mitjançant bones pràctiques, participació ciutadana i coresponsabilitat.

Ja sabeu, tant si teniu clar que voleu implicar-vos en el Projecte Rius com si voleu passar un matí en contacte amb la natura, no dubteu en apunteu-vos!

Podeu trobar tota la informació del Projecte Rius a la pàgina web: www.projecterius.cat
Les activitats no requereixen coneixements previs, és una activitat gratuïta i apte per a tothom i es recomana portar roba còmode i botes d’aigua o calçat de recanvi.
Per més informació o realitzar la inscripció podeu escriure al correu electrònic info@associaciohabitats.cat o trucar al telèfon 93 421 32 16.
 

 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube