Titular notícies

Dilluns 23 Abril 2012
A continuació us passem un llistat de punts repartits pel territori on podeu comprar el llibre VIU LA TERRA. 12 acords exemplars de custòdia del territori a Catalunya i les Illes Balears.

Divendres 27 Gener 2012

Elena Sixto:
És llicenciada en publicitat i va estudiar un màster en sostenibilitat. També és una apassionada de les plantes i li agrada fer de pagesa. Va ser responsable de comunicació de la xct i actualment segueix col·laborant en temes gràfics. D’entre els seus treballs en destaquem la imatge del viulaterra.

Dijous 29 Desembre 2011L’objectiu principal dels pòsters és difondre el coneixement sobre la biodiversitat dels ecosistemes aquàtics continentals i treballar per conservar-los.

Dijous 15 Desembre 2011
El documental és un testimoni dels treballs de recuperació de diferents zones incloses dins l'espai natural de l'Alta Garrotxa i compta amb la valoració de les diferents parts implicades, des dels propietaris fins els responsables de l'actuació.

Dimecres 14 Desembre 2011
En aquest petit reportatge s'exposa el projecte de restauració de l'estany del Coll de Rupit, dut a terme gràcies a l'existència de dos acords de custòdia entre l'associació Paisatges Vius i els propietaris de les finques del Coll i el Torrent.


Feed RSS de notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube