QUÈ ÉS L'acord destacat
Les finques amb acords de custòdia són una bona mostra de gestió del territori respectuosa amb la natura i el medi ambient. Més enllà de les notícies que rebem cada dia sobre destrosses que l’ésser humà provoca sobre el medi ambient, també hi ha exemples de bones pràctiques, com ara els terrenys on s’hi pacten acords de custòdia.

Periòdicament us presentem a fons les característiques d’un dels nombrosos acords de custòdia que hi ha al nostre país. Si voleu tenir una informació bàsica de tots els acords de Catalunya i les Illes Balears, visiteu el Mapa d’acords.

Titular notícies

Dimarts 14 Febrer 2012

No és un parc natural, però com si ho fos. Estem parlant del Montsec, un dels espais naturals més agrestes i desconeguts. El vessant pallarès era, fins fa poc, el més inaccessi¬ble. Ara, gràcies a un acord de custòdia, podem endinsar-nos per aquests pendents i gaudir d’unes panoràmiques que posen els pèls de punta.


Dijous 24 Març 2011

Destacar que hi ha 470 oliveres en tota la finca, de les quals n’hi ha més d’un centenar d’entre 300 i 400 anys d’edat.Dimecres 30 Juny 2010
Aquest acord de custòdia el manté el Grup de Naturalistes d'Osona i s'emmarca en el projecte “Agrofauna en custòdia”.

Dimecres 16 Desembre 2009
Aquest acord de custòdia el manté el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC), una entitat de custòdia del territori que actua a les comarques de Tarragona.

Feed RSS de notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube