EL TEU ESPAI La teva experència
Has participat en una de les activitats per viure la terra i tens ganes d'explicar i compartir la teva experiència? Doncs aquest és el teu espai, un bloc on podràs deixar per escrit totes les sensacions, aprenentatges i vivències que has experimentat.

El bloc La teva experiència està obert a tothom. Visita'l, llegeix les cròniques que han escrit altres persones i anima't a explicar el que has après i sentit durant l'activitat a la que has assistit. Per poder deixar el teu escrit, has d'estar registrat. Si no ho estàs, pots fer-ho aquí.

Envia la teva experiència

Visualitza les experiències sobre el mapa

Titular notícies

Dilluns 21 Març 2011
El passat diumenge 20 de març el GEPEC-EdC va organitzar una plantada popular d'arbres a les finques de "Els Tres Quarts" i "Les Setjoles" on es van plantar 228 arbustos!

Dilluns 14 Març 2011

Dimecres 15 Desembre 2010
L’entitat adquireix els edificis, o estableix acords de cessió amb els seus propietaris (normalment per una durada de 50 anys), segons els quals l’entitat restaura i fa ús de la propietat.

Divendres 10 Desembre 2010
Bosses i bosses i més bosses de brossa...Això és el que ens preguntàvem mentre netejàvem un tram de la riera de Vallvidrera. El passat 27 de novembre, malgrat les baixes temperatures d'aquells dies, una colla de persones voluntàries ens vam trobar a Collserola, convocats per l'Associació Hàbitats, per seguir treballant en la recuperació d'aquell espai natural.

Divendres 10 Setembre 2010
A continuació trobareu un resum de l'experiència d'una voluntària del Projecte Boscos de Muntanya. Article publicat a la Fundació Terra.

Feed RSS de notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube