EL TEU ESPAI La teva experència
Has participat en una de les activitats per viure la terra i tens ganes d'explicar i compartir la teva experiència? Doncs aquest és el teu espai, un bloc on podràs deixar per escrit totes les sensacions, aprenentatges i vivències que has experimentat.

El bloc La teva experiència està obert a tothom. Visita'l, llegeix les cròniques que han escrit altres persones i anima't a explicar el que has après i sentit durant l'activitat a la que has assistit. Per poder deixar el teu escrit, has d'estar registrat. Si no ho estàs, pots fer-ho aquí.

Envia la teva experiència

Visualitza les experiències sobre el mapa

Titular notícies

Dijous 6 Desembre 2012
Enigmàtics signes gravats a les pedres de Savassona.

Dijous 19 Gener 2012
El riu Segre té tota una sèrie de raconets de ribera al seu pas pel pla de Lleida que són tot un tresor en un entorn tan pla i poc arbrat. En concret, els sots de Vallfogona són un d'aquests racons a on temps enrere la Bassa Roja hi tenia diversos acords. Després de la desaparició de l'entitat, aquest espai resta entre l'abandó i el peril d'invasió per una explotació d'àrids veïna.

Divendres 13 Gener 2012
Els ratpenats o altrament anomenats quiròpters formen un gran grup de vertebrats que es distribueix àmpliament arreu del món, excepte als pols. La seva biologia i els hàbits nocturns els fa encara avui dia molt desconeguts, on resten molts aspectes per a descobrir. A Catalunya hi trobem 28 espècies.

L’actual desconeixement sobre els ratpenats és paral·lel a les amenaces que pateixen, i que es deuen en molts casos a aquesta falta de sensibilització vers aquest grup vertebrat. D’aquesta manera algunes espècies van minvant per la destrucció dels seus hàbitats i refugis, així com per les molèsties innecessàries que pateixen tot sovint.

En aquest escenari és molt important dur a terme accions de conservació en els propers anys, per tal d’afavorir-ne les poblacions i garantir la seva conservació. es estratègies de custòdia del territori aplicades a la conservació d'aquests animals podrien aportar un equilibri entre la necessitat de conservació d'aquests animals i les necessitats dels propietaris que els acullen!

Vídeo elaborat pel GEPEC- EdC.

Dimecres 4 Gener 2012

Dimecres 4 Gener 2012
Si no saps què regalar a algú al que li agrada la natura en aquest petit video tens algunes idees!

Feed RSS de notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube