Titular notícies
Activitats ciutadanes

Un blog per seguir la restauració del riu Llobregat


Acciónatura executa aquest projecte de restauració als municipis de Pallejà i el Papiol

Divendres 16 Octubre 2009 - 11:00

Acciónatura
durà a terme el projecte de restauració del riu Llobregat als termes municipals de Pallejà i el Papiol aquesta tardor. Per aquest motiu, s’ha posat en marxa un blog on s’expliquen totes les actuacions que es volen portar a terme, estructurades en grans temàtiques i amb el suport de gràfics i il·lustracions.

La participació està oberta a tothom. Es poden deixar opinions sobre qualsevol actuació o informació que hi hagi del projecte de restauració. Aquestes aportacions seran respostes individualment o de forma col·lectiva. Les propostes i matisos que es facin seran tinguts en compte i, si es valora positivament, seran incorporats al projecte per tal que s’executin. Per altra banda, el blog ofereix un apartat d’agenda on s’anunciarà com col·laborar en el projecte durant la fase d’execució; per exemple: participant en les jornades de voluntariat.

La millor forma de conservar el medi és coneixent-lo i esser conscients del que hi passa. La participació és una eina importat per l’èxit dels projectes.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube