Titular notícies
Activitats ciutadanes

Nou impuls per a la custòdia fluvial a Bigues i RiellsL’Associació Hàbitats-Projecte Rius organitza un camp de treball entre el 26 i el 30 de juliol, adreçat als voluntaris de l’entitat majors de 18 anys, per realitzar una campanya per millorar i estudiar el riu Tenes al seu pas per Bigues i Riells.Dilluns 28 Juny 2010 - 13:26

L’Associació Hàbitats-Projecte Rius organitza un camp de treball entre el 26 i el 30 de juliol, adreçat als voluntaris de l’entitat majors de 18 anys, per realitzar una campanya per millorar i estudiar el riu Tenes al seu pas per Bigues i Riells.

Durant el camp de treball es desenvoluparan –entre d’altres- les següents tasques: creació d’hàbitats per amfibis, inventaris de flora i fauna, arranjament de camins, recuperació de valors patrimonials, construcció de caixes niu per ocells i quiròpters, etc.

Per a poder fer les inspeccions de riu, es fa entrega als voluntaris d’una carpeta que conté tot el material necessari per a prendre mesures al riu (làmines identificatives de flora i fauna, termòmetre, lupa, xarxa Nytal, manual d’inspecció,...). En acabar la inspecció els voluntaris coneixen in situ quin és l’estat de salut del tram de riu que tenen assignat.

Aquesta activitat forma part del conjunt d’accions engegades dins d’un projecte de custòdia fluvial i gràcies a Caja Mediterráneo i el seu programa de voluntariat ambiental (VOLCAM).

Més informació a Web del Projecte Rius
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube