EL TEU ESPAI La teva experència
Has participat en una de les activitats per viure la terra i tens ganes d'explicar i compartir la teva experiència? Doncs aquest és el teu espai, un bloc on podràs deixar per escrit totes les sensacions, aprenentatges i vivències que has experimentat.

El bloc La teva experiència està obert a tothom. Visita'l, llegeix les cròniques que han escrit altres persones i anima't a explicar el que has après i sentit durant l'activitat a la que has assistit. Per poder deixar el teu escrit, has d'estar registrat. Si no ho estàs, pots fer-ho aquí.

Envia la teva experiència

Visualitza les experiències sobre el mapa

Titular notícies
La teva experiència

Els aiguamolls la setmana de la biodiversitat


 Aprofitant la Setmana de la Biodiversitat em vaig acostar als Aiguamolls d'Empordà, i vull compartir amb vosaltres aquesta breu experiència.
Dimecres 7 Juliol 2010 - 08:46
 Havia passat mil vegades a pocs kilometres dels aiguamolls, però mai havia tingut la oportunitat de visitarlos, tot i que en altres ocasions he visitat molts espais naturals de Catalunya. 

Aprofitant el cap de setmana de la Biodiversitat, el 22 de maig hi vaig fer una visita curta amb màquina de fer fotos, prismàtics i quadern de camp, i vaig identificar per primer cop cinc espècies: 
Anas querquedula, Luscinia megarhynchos, Acrocephalus arundinaceus, Merops apiaster, Ciconia ciconia. 

Un dia realment agradable, amb bona companyia i una experiència que recomano a tothom.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube