Titular notícies
Activitats ciutadanes

Trobada de Voluntaris de l'Associació Hàbitats amb Martí Boada


 El proper 6 de novembre Associació Hàbitats convida a tots els seus socis i voluntaris a la Trobada de Grups 2010. L'edició d'enguany tindrà lloc al Molí de la Torre a Bigues i Riells.
Divendres 29 Octubre 2010 - 11:06
 La jornada començarà a les 10 del matí amb la benvinguda dels socis, voluntaris i col·laboradors de l’associació i, a continuació, Martí Boada realitzarà una conferència amb el títol “La participació social com a motor de canvi en la gestió dels recursos naturals”.

Les línies de reflexió encetades pel naturalista català introduiran la segona part de la jornada, un espai de trobada i reflexió dels socis i voluntaris de l’Associació Hàbitats. La Trobada de Grups dóna continuïtat al conjunt de reunions que enguany l’entitat ha realitzat per tot el territori en el marc d’un Pla de Participació intern. Per aquest motiu, la jornada se centrarà en la participació ciutadana en els espais fluvials, analitzant les idees i propostes recollides a les anteriors fases del Pla de Participació.

Per finalitzar la jornada el grup local d’inspecció de rius de l’Associació Hàbitats guiarà una sortida al riu Tenes, espai en el que s’estan desenvolupant diversos projectes de custòdia fluvial on els voluntaris són els principals protagonistes.

La jornada, així com el Pla de Participació de l’Associació Hàbitats, compta amb la col·laboració de la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya i el Programa Sudeau de la Unió Europea. En aquesta última trobada de l’any, a més, col·labora l’Hotel Molí de la Torre.

Programa de la jornada:
- 10.00 Arribada
- 10.30 Conferència a càrrec de Martí Boada: "La participació social com a motor de canvi social als espais naturals".
- 11.45 Esmorzar de germanor.
- 12.15 Espai de trobada entre voluntaris i socis.
- 13.00 Sortida al riu amb explicacions del grup local.
- 14.00h. Cloenda de l’acte.

Per assistir a la trobada podeu confirmar l’assistència mitjançant un correu electrònic a info@projecterius.org o trucant al 93 421 32 16.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube