Titular notícies

La tercera edició de l'escola de pastors ja està a punt!El 26 de novembre finalitza el periode d’inscripció per poder sol·licitar una de les 17 places, que enguany ofereix l’Escola de Pagesia i Activitat Pastoral en la seva 3a. edició.

Dilluns 15 Novembre 2010 - 15:39
Projecte Grípia
Trobareu a la web les bases de l’escola 2011 i el formulari de sol·licitud “Escola 2011".

ÉS MOLT IMPORTANT que aquells/es que estigueu interessats en participar-hi, les llegiu atentament. Qualsevol dubte que tingueu al voltant d’aquestes només cal que ens envieu un e-mail a: info@rurbans.org o bé telefonar-nos al 973 620 977.
La data límit de recepció de sol·licituds serà el proper 26 de novembre a les 3 de la tarda. Les sol·licituds s’enviaran preferencialment per correu electrònic a l’adreça electrònica de l’associació, abans esmentada. Amb la Sol·licitud s’haurà de fer arribar una foto recent del sol·licitant.

Coses a tenir en compte alhora d’omplir les sol·licituds:

1. Les sol·licituds són el primer filtre alhora d’entrar a l’Escola. Per aquest motiu és important que s’ompli a consciència i que s’aportin totes les dades i informacions necessàries perquè el jurat pugui valorar els candidats/es.
2. La setmana del 29 al 3 de desembre es farà la primera criva dels candidats/es. Dels seleccionats, es farà un segon procés de selecció que es realitzarà a través d’una entrevista personal amb els membres del jurat. Aquesta es portarà a terme a les oficines de rurbans, a Rialp (Pallars Sobirà). És imprescindible assistir a l’entrevista.
3. Entre el 13 i el 20 de desembre es faran les entrevistes personals. El jurat estarà format per tècnics de l’escola, pagesos, membres de l’ECA Pallars, ex-alumnes de l’escola i tècnics especialitzats. El dia 21, es comunicaran els seleccionats de l’edició 2011.
4. Tot i que l’escola disposa de 17 places, l’organització es reserva el dret d’omplir-les, tenint en compte el perfil de les persones finalistes. Si aquests/es no presenten les característiques requerides quedaran places desertes.

L'Escola de Pastors

Prenent el model de l’Escola de Pastors d’Astúries
-Pràctiques de 4 mesos en una explotació ramadera del Pallars Sobirà
-Objectius: Garantir la continuïtat de les explotacions; Incorporar nous actius al sector; Donar suport a les explotacions; i Incorporar pastors fixes durant la temporada de pastures a l’alta muntanya
-Compromisos: El ramader pagarà la manutenció del alumne durant els mesos de pràctiques i es comprometrà a donar una bona formació; l’alumne es comprometrà quatre mesos a fer les pràctiques.
-Servei de retén per a explotacions ramaderes.- Servei d’un pastor/ramader ofert a totes les explotacions de la comarca en els moments que necessitin ajuda o substitució puntual. Aquesta persona/-es sortiria de l’escola de pastor i es pagaria per hora treballada.Més, sobre...: viulaterra , escola pastors
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube