EL TEU ESPAI La teva experència
Has participat en una de les activitats per viure la terra i tens ganes d'explicar i compartir la teva experiència? Doncs aquest és el teu espai, un bloc on podràs deixar per escrit totes les sensacions, aprenentatges i vivències que has experimentat.

El bloc La teva experiència està obert a tothom. Visita'l, llegeix les cròniques que han escrit altres persones i anima't a explicar el que has après i sentit durant l'activitat a la que has assistit. Per poder deixar el teu escrit, has d'estar registrat. Si no ho estàs, pots fer-ho aquí.

Envia la teva experiència

Visualitza les experiències sobre el mapa

Titular notícies
La teva experiència

Per què hi ha tanta brutícia a la muntanya?


Bosses i bosses i més bosses de brossa...Això és el que ens preguntàvem mentre netejàvem un tram de la riera de Vallvidrera. El passat 27 de novembre, malgrat les baixes temperatures d'aquells dies, una colla de persones voluntàries ens vam trobar a Collserola, convocats per l'Associació Hàbitats, per seguir treballant en la recuperació d'aquell espai natural.

Divendres 10 Desembre 2010 - 15:44
La veritat és que la postal no resulta especialment afavorida, d'entrada. El curs d'aigua és escàs i la degradació de les seves ribes no fa de la zona un indret particularment atractiu. Val la pena que tots plegats mirem de fer alguna cosa perquè un lloc com aquest, a tocar de la ciutat i per això tant més valuós, torni a fer el goig d'altres èpoques (que sí, que segur que en va fer, encara que ningú no ho recordi).Les persones que ens hi vam aplegar érem de procedència diversa, des de membres de la pròpia entitat convocant fins a integrants de Voluntaris de Collserola, passant per famílies i alguns joves. Un grup plural que demostra que tenir cura del nostre entorn natural és una cosa que ens motiva a tots.

Recollir la brossa és una tasca feixuga perquè es troba dispersa, enredada amb plantes, arbres i arbustos, mig colgada sota terra o al llit del riu... Sembla que mai no acabaries d'omplir una bossa tan gran... Però mica en mica la cosa pren volum i al final fixeu-vos quina quantitat de bosses industrials plenes a vessar!Tot i la satisfacció per la feina feta, en Marc, que també va donar un cop de mà, no podia deixar de preguntar-se: Per què hi ha tanta brutícia a la muntanya?Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube