Titular notícies
Activitats ciutadanes

Apadrina una espècie en perill d'extinció


A partir de 10€ podràs col·laborar amb una ONG i fer un regal que no té preu.Dimarts 21 Desembre 2010 - 17:04
Aquest Nadal Acciónatura et presenta sorprenents idees per fer un regal de la forma més original, solidària i compromesa possible. L’objectiu és que sorprenguis a qui més estimes i protegeixis la natura alhora.

Adopta un cavall i col·labora en la recuperació i manteniment de l’Estany de Sils. O protegeix les aus en perill d’extinció de les Estepes de Ponent, i ajuda’ns a recuperar les zones semi-desèrtiques. O si ho prefereixes, regala una cuina solar i estaràs col·laborant en la conservació dels Andes Peruans mentre sorprens als del teu voltant amb l’originalitat. Aquestes són només algunes de les idees que trobaràs al catàleg verd.

A partir de 10€ podràs col·laborar amb una ONG i fer un regal que no té preu. A més, amb aquests obsequis els més petits podran entendre la importància de protegir i recuperar la natura i assumiran el valor dels regals com a eina solidària.

Consulta les espècies en perill d'extinció que pots apadrinar a http://apadrina.accionatura.org/ca/home.html

Envia’ns un correu electrònic a info@accionatura.org o truca’ns al telèfon 93 237 38 02, i podràs adquirir un d’aquests regals o/i sol·licitar més informació.
Més, sobre...: viulaterra accionatura
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube