Titular notícies
Activitats ciutadanes

Tremp celebra la 7a nit dels ratpenats


   Gran èxit en la celebració dels actes de la setena nit europea dels ratpenats
Dimecres 20 Juliol 2011 - 23:18

El  passat 14 de juliol Tremp va sumar-se als actes que durant tot l'estiu s'organitzen arreu d'Europa per celebrar la nit europea dels muricecs, nom popular amb que al Pallars Jussà es coneix als ratpenats. Aquesta celebració ha coincidit també amb l'any internacional dels muricecs. A Catalunya aquests actes divulgatius estan organitzats pel Museu de Granollers i l'associació Galanthus, i a Tremp es va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Tremp, l'Estació Biològica del Pallars Jussà i la Comissió de Festes.

           

La celebració va consistir en un espectacle infantil a la tarda, on van assistir-hi una setantena de persones, seguit d'un taller on els nenes i nenes es van construir el seu propi muricec de peluix. Aquestes activitats infantils van tenir lloc al Cub, en el marc del CucaEstiu. Al vespre es va fer una xerrada divulgativa sobre la biologia, el comportament i l'estudi dels muricecs, que va donar el tret de sortida al programa d'actes dels Dijous a la Fresca. La vuitantena d'assistents van continuar amb molt entusiasme una passejada nocturna fins la matinada pels carrers de Tremp, per tal de fer deteccions ultrasòniques i conèixer una mica més aquests mamífers.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube