EL TEU ESPAI La teva experència
Has participat en una de les activitats per viure la terra i tens ganes d'explicar i compartir la teva experiència? Doncs aquest és el teu espai, un bloc on podràs deixar per escrit totes les sensacions, aprenentatges i vivències que has experimentat.

El bloc La teva experiència està obert a tothom. Visita'l, llegeix les cròniques que han escrit altres persones i anima't a explicar el que has après i sentit durant l'activitat a la que has assistit. Per poder deixar el teu escrit, has d'estar registrat. Si no ho estàs, pots fer-ho aquí.

Envia la teva experiència

Visualitza les experiències sobre el mapa

Titular notícies
La teva experiència

El bloc "Les adopciones de Bigues i Riells" es presenta als Premis Blocs Catalunya


El bloc  "Les adopcions de Bigues i Riells", http://biguesiriells.wordpress.com/,  va néixer al setembre de 2009 per tal de publicar les principals novetats i notícies del projectes de custòdia fluvial que voluntàries i voluntàries d'aquesta població van engegar l'any 2008 amb l'acompanyament d'Associació Hàbitats. Enguany el bloc es presenta als Premis Blocs Catalunya 2011, organitzats per l’associació STIC.CAT, per tal de fer més visible la feina que durant aquets dos últims anys s'està duent a terme. Qualsevol persona pot votar fins al dia 10 de setembre pel bloc en la categoria "corporatiu".
Dijous 8 Setembre 2011 - 10:57
El bloc recull les principals notícies i activitats del projecte d'adopció fluvial que des de 2008 es porta a terme a dos espais naturals de Bigues a Riells, la Central del Fai i el Passeig del Tenes. El projecte ha estat impulsat en tot moment pels voluntaris i voluntàries del Projecte Rius a la població i compta amb la col·laboració del CEIP El Turó, l'Ajuntament de Bigues i Riells, l'Hotel Molí de la Torre i el propietari de la finca de la Central del Fai. El bloc també presenta una sèrie de recursos de diversos temes naturalistes.

Per votar pel bloc "Les adopciones de Bigues i Riells", s'ha d'entrar a http://www.stic.cat/ i identificar-se, ja sigui com a usuari de la pàgina web o amb un compte de Facebook o de Twitter. El bloc participa a la categoria “Corporatiu” i la votació popular està oberta fins al 10 de setembre.

Des d'Associació Hàbitats us animem a votar pel bloc "Les adopciones de Bigues i Riells" per donar a conèxier aquesta inciativa de custòdia fluvials.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube