EL TEU ESPAI Les vostres imatges
Coneixes un indret a prop de casa teva que t’estimes especialment i vols donar-lo a conèixer? Has participat en una de les activitats per viure la terra i tens ganes de compartir una fotografia que vas fer? Tens una imatge curiosa sobre un paisatge d’especial valor? Doncs visita aquest espai i gaudeix de les estampes que ens ofereix el nostre territori.

Diuen que una imatge val més que mil paraules. I si parlem de l’entorn i el paisatge, encara amb més raó. Per tant, si voleu compartir fotografies d’aquells indrets que més aprecieu, que heu visitat recentment, o que creieu que caldria conservar, aquest és el vostre espai.

Envia les teves imatges

Visualitza les imatges sobre el mapa

Titular notícies
Les teves imatges

El riu Segre a Vallfogona de Balaguer


El riu Segre té tota una sèrie de raconets de ribera al seu pas pel pla de Lleida que són tot un tresor en un entorn tan pla i poc arbrat. En concret, els sots de Vallfogona són un d'aquests racons a on temps enrere la Bassa Roja hi tenia diversos acords. Després de la desaparició de l'entitat, aquest espai resta entre l'abandó i el peril d'invasió per una explotació d'àrids veïna.
Dijous 19 Gener 2012 - 16:01

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube