Titular notícies
Projectes i actuacions

Camp Ambiental i de Treball al Montsec


Un any més Ipcena durà a terme aquest estiu el Camp Ambiental i de Treball al Montsec (Pallars Jussà). Les dates d’aquest any són del 22 al 31 d’agost i és per majors d’edat. Com cada any, durant els matins es treballa recuperant camins de ferradura i per les tardes es fan cursos amb professionals.

Divendres 29 Juny 2012 - 14:05
El camp ambiental es realitzarà a la serra del Montsec, al Pallars Jussà. L’alimentació que es dispensarà serà procedent de l’agricultura i la ramaderia ecològica.

Les activitats principals del camp es desenvoluparan en tres eixos:
1- La realització de tasques de recuperació de camins de ferradura com a patrimoni tradicional.
2- La realització d’activitats de coneixement del patrimoni natural, dels camps de la geologia, geografia, la vegetació i fauna.
3- La participació en tallers pràctics de coneixement en tècniques de vida rural, com l’elaboració de productes alimentaris: pa o formatge,
horticultura, artesans de cistelleria, ceràmica o talla de fusta. D’energies renovables, solar i eòlica, o de tècniques en salut natural.

Els objectius del camp són:
• Fomentar el treball de grup de convivència, amb criteris cooperatius i comunitaris.
• Estimular el debat crític vers el model social actual i alhora descriure propostes i alternatives davant de l’actual crisi ambiental i social.
• Conèixer i restaurar el patrimoni natural de la serralada del Montsec.

El preu és de 180 euros que inclou allotjament, activitats i manutenció completa (d’agricultura i ramaderia ecològica). Número de compte: 2081/0224/82/3300009607.

Si vols inscriure’t posa't en contacte amb nosaltres per telèfon( 973 26 37 93) o correu electrònic( forest@ipcena.org) , hi ha 15 places disponibles!

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube