Titular notícies
Activitats ciutadanes

Acabem de publicar el conte "Què passa a la bassa?"
El conte apropa els infants a la custòdia del territori.


Dijous 10 Gener 2013 - 16:15
 
La primavera ha arribat, i el bosc s’engalana amb
colors, aromes i música.
Avui tothom està atrafegat!
El Grill es frega les ales que encara sonen desafinades i la Mallerenga tria branquillons
per construir el seu niu.
Molts animalons es desperten del son hivernal.
Quants badalls! Rac-rac, rac-rac.
Qui grata la terra? És la Lola!
Amb els ulls endormiscats, la Lola busca el sol.


Així comença el conte "Què passa a la bassa?", redactat per l'Elisenda Queralt i il·lustrat per l'Elisenda Adell. El conte és protagonitzat per la tortuga de terra Lola i explica els canvis que es realitzen per millorar el seu hàbitat (una bassa on viu amb altres espècies) com a resultat d’un acord de custòdia.

El conte té per objectiu difondre el missatge i els valors de la custòdia del territori entre el públic infantil. Per facilitar-ne la seva difusió i distribució el conte està disponible en PDF a la secció Activitats / La custòdia i els infants del viulaterra.cat.

A la mateixa web també us podeu descarregar el conte narrat (arxiu d'audio), la cançó del conte o visualitzar el conte a la vegada que és narrat (Flippbook). Tots els materials del conte també s'han editat en anglès.

Esperem que us agradi i que ajudi a seguir custodiant el nostre territori!

El conte i els materials multimèdia que l'acompanyen formen part del projecte LANDLIFE (LIFE 10/INF/ES/540) un projecte LIFE+ 2011-2014 d'Informació i Comunicació, liderat per la Xarxa de Custòdia del Territori (xct) i cofinançat per la Comissió Europea i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Tota la informació relativa al projecte LANDLIFE es troba disponible al web: www.landstewardship.eu

 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube