EL TEU ESPAI La teva experència
Has participat en una de les activitats per viure la terra i tens ganes d'explicar i compartir la teva experiència? Doncs aquest és el teu espai, un bloc on podràs deixar per escrit totes les sensacions, aprenentatges i vivències que has experimentat.

El bloc La teva experiència està obert a tothom. Visita'l, llegeix les cròniques que han escrit altres persones i anima't a explicar el que has après i sentit durant l'activitat a la que has assistit. Per poder deixar el teu escrit, has d'estar registrat. Si no ho estàs, pots fer-ho aquí.

Envia la teva experiència

Visualitza les experiències sobre el mapa

Titular notícies
La teva experiència

Enamorat de l'Empordà


Alt Empordà és un indret, dintre del paisatge de Catalunya, molt especial, ja sigui per la mística de la historia que envolta el lloc, les fortes ventades de la tramuntana o pels pobles de pescadors que omplen de vida el seu territori.
Dimecres 23 Gener 2013 - 16:33
Las historia a la zona de l'Alt Empordà, té el seu origen en la època dels grecs, on Empúries era el centre de comerç per mar més important del Mediterrani occidental. Posteriorment el territori va ser conquerit pels romans, i ja en època romana l'únic lloc que va sobreviure al pos del temps va ser Sant Martí d'Empúries.

La gent en aquesta zona té un esperit, especialment independent i lliure, que sota el meu punt de vista, no es troba en molts altres indrets de Catalunya, gent oberta, amb aquest esperit que podreu percebre si us atureu una estona a xerrar amb alguna persona dels seus pobles com Sant Pere Pescador o l'Escala.

El paisatge ha estat esculpit durant segles i segles, principalment per la força del mar, empès per una tramuntana que agita amb força de tant en tant les seves aigües. A banda de l'impacte del mar, trobarem un paisatge principalment pla i lleugerament colorit, sensació que s'incremente si ens endinsem a la Garrotxa. Per gaudir del tot de l'Alt Empordà, recomano fer-ho des d'una casa rural, ja que estaràs en contacte amb la natura d'una forma més especial i primitiva, pots consultar a: http://www.somrurals.com/es/casas-rurales/alt-emporda/c-12

Per arrodonir la teva visita a l'Alt Empordà, no has de deixar de gaudir dels seus nombrosos i encantador pobles que poblen, les zones costeres com Sant Pere el Pescador, l'Escala o Cadaqués.
Més, sobre...: emporda , catalunya
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube