Titular notícies
Activitats ciutadanes

Participa a la Setmanatura 2013El Grup de Natura Freixe organitza diferents actes dins de la Setmanatura 2013 per a tots els gustos!
Dilluns 8 Abril 2013 - 12:32

Un any més podeu disfrutar de les activitats que el Grup de Natura Freixe organitzen en motiu de la Setmanatura: la festa de l'arbre, la festa de les cigonyes, una caminada popular o una batnight són algunes de les activitats a les que podeu participar!El Grup de Natura Freixe desenvolupa una tasca clarament divulgativa amb la realització de diferents activitats programades. Una d'elles és la SETMANATURA, on es realitza tota una sèrie de sortides, campanyes de sensibilització, plantades d'arbres, etc. que tot i el nom comprèn entre 3 i 4 caps de setmana plens de xerrades, exposicions, cinema, tallers, sortides i un concurs fotogràfic.

Des del curs 2008-09 coordina l'Entorn d'Aprenentatge de Flix en conveni amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, inclòs dins la xarxa de Camps d'Aprenentatge, que ofereix a la comunitat educativa el treball de diferents àmbits dins del currículum vigent.

A més a més, el GNF compta amb un grup de Voluntaris que organitza diferents actuacions per millorar els equipaments de la Reserva Natural de Sebes i el nostre municipi: Flix.


Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube