Titular notícies
Activitats ciutadanes

LIMNOS organitza un Programa de Voluntariat AmbientalEl programa inclou vàries jornades de treball on podeu participar!


Dimecres 10 Abril 2013 - 12:34

A continuació trobareu les properes activitats del programa de voluntariat de LIMNOS-Ecologistes de Catalunya fins el juliol del 2013. Les activitats de voluntariat estan obertes a la participació de totes les persones interessades. Si es vol format part de qualsevol dels grups de voluntariat, només cal fer arribar un correu electrònic a l’adreça: limnos@limnos.org.


Grup de lludriga

Dissabte 6 de juliol. III jornada de seguiment de rastres de llúdriga. A les 10 h. davant del Bar Aquàrium.

Divendres 28 i dissabte 29 de juny. VI cens de llúdrigues a l’Estany de Banyoles. Cal inscripció prèvia. El cens es realitza el divendres al vespre-nit i dissabte a la matinada-alba. La nit del divendres LIMNOS convida al sopar dels participants.


Grup de tortugues i amfibis

Diumenge 28 d’abril. Sortida matinal al Centre de Reproducció de Tortugues de l’ Albera (CRT) a Garriguella (Alt Empordà). Preu: 10 € (inclou entrada visita guiada a les instal·lacions + autocar). Hora de trobada: 9:30 h. a l’aparcament del supermercat “Champion”. Places limitades, cal reservar l’assistència amb antelació.

Divendres 10 de maig. VI Nit d’amfibis. A les 21:30 h. a la tanca d’entrada de les llacunes de Can Morgat. Cal portar lot, i si es vol entrar a l’aigua, botes d’aigua. Escoltarem el cant dels amfibis i buscarem algun individu per a conèixer quines espècies habiten les llacunes restaurades de Can Morgat.Diumenge 21 d’abril. Jornada d’alliberament de tortugues d’estany a l’estanyol de Montalt i Casa Nostra, organitzat en col·laboració amb el Consorci de l’Estany. A les 11h. a la Font de la Puda. Anirem a peu fins la zona d’alliberament, prop l’estanyol d’en Montalt.


Grup d’ocells

Dissabte 11 de maig. Inici de la campanya d’anellaments d’ocells a la Puda. Horari pendent de confirmació. Es faran fins a un total de 7 sessions d’anellament científic a l’estació de la Puda entre el maig i principis de l’agost. Les sessions es fan a partir d’una hora després que surt el sol fins al migdia.Dissabte 4 de maig. Cens d’ocells reproductors a l’Estany de Banyoles. A les 8:00 h. al Club Natació Banyoles.

Dissabte 11 de maig. Revisió de les caixes nius per ocells instal·lades. A les 16:30 h. a l’entrada de les llacunes de Can Morgat.


Per a més informació descarregueu el programa en pdf

Totes les activitats estan sotmeses a possibles variacions pel que és recomanable inscriure’s prèviament a cada activitat i consultar les xarxes socials:

Més, sobre...: viulaterra , limnos , voluntariat
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube