Titular notícies
Activitats ciutadanes

Segueix la pista de l'ós dels Pirineus!


Acciónatura et proposa una escapada a les Valls d'Àneu on descobrireu perquè als ossos els agrada viure aquí!


Dimecres 19 Juny 2013 - 17:02
Les Valls d'Àneu són l'escenari on viu el mamífer més gran d'Europa: l'ós bru dels Pirineus.

L'ós bru es passeja de nou per les nostres muntanyes del Pirineu. La seva grandària iguala la seva timidesa i prefereix com a guia en el seu pas, la llum de la lluna enlloc dels raigs de sol.

L'activitat principal d'aquesta proposta és una excursió de dia complert (6-7 hores de duració) per recórrer els camins pels que es mou l'ós habitualment. Acompanyats d'un guia local especialitzat fareu un recorregut pel Parc Natural de l'Alt Pirineu (excursió amb un desnivell de 800m, no recomanable a menors de 14 anys).Durant el recorregut us acompanyaran unes vistes espectaculars. La ruta a través de les muntanyes us portarà a fer els camins pels que passa l'ós bru, tot buscant rastres de la seva presència: petjades, marques o fins i tot pèls. També disfrutareu de la fauna salvatge i la flora dels Pirineus catalans. El dinar en forma de picnic està inclòs en la proposta.L'endemà visitareu la Casa de l'Ós, ubicada al poble d'Isil. La casa és un centre d'interpretació en el que podreu disfrutar d'una exposició interactiva, un documental amb imatges espectaculars i inèdites sobre l'ós, exposicions temporals i una botiga amb productes vinculats a l'ós. Posteriorment us proposem anar a dinar a un restaurant de la zona amb el "menú de l'ós".


L'allotjament de la proposta és l'Hotel La Morera, ubicat a València d'Àneu.


Adquirint aquesta proposta, esteu donant suport a aquest projecte de conservació que impulsa Acciónatura.

Practica el turisme compromès amb l'entorn!
 


Per a més informació descarregueu-vos la fitxa completa de la proposta de cap de setmana! Hi trobareu què inclou la proposta, el preu i com adquirir-la! Per a més informació contacteu amb viulaterra@taranna.com

La Fundació Acciónatura treballa per conservar el patrimoni natural i la biodiversitat a través de la protecció, millora i restauració dels ecosistemes naturals, i la sensibilització i implicació de la societat. Per assolir-ho impulsa la creació d'una xarxa d'espais naturals protegits a través de la compra i lloguer de finques, o d'acords de custòdia, i desenvolupen iniciatives de sensibilització. Treballen per a que la conservació dels valors naturals sigui compatible amb el seu ús públic i el seu aprofitament educatiu, i promouen l'ecoturisme com a instrument pel desenvolupament.  Trobareu més informació sobre l'entitat a www.accionatura.org


Aquesta proposta forma part d'un projecte Ecoturístic en espais en custòdia promogut per la Xarxa de Custòdia del Territori i Tarannà Viatges.


Autoria Imatges > Acciónatura. La imatge de l'ós és de Toni Batet.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube