Titular notícies
Activitats ciutadanes

Sortegem un cap de setmana a la Reserva Natural de Sebes!


El premi serà per aquest cap de setmana del 29 i 30 de juny de 2013! Sorteig express!

Dimecres 26 Juny 2013 - 12:46

L'Ebre i els seus afluents donen forma a uns paisatges amb una forta personalitat pròpia, un territori de marcat caràcter fluvial on l'Ebre esdevé referent principal.

Vols conèixer els paisatges esculpits pel riu Ebre al seu pas per Flix? Vols descobrir la Reserva Natural de Sebes? T'interessa saber com es realitza l'oli Mas de Pitoia? Has baixat mai en kaiak pel riu Ebre?

Sortegem un cap de setmana per a 2 persones de turisme de natura: Disfruta dels paisatges esculpits pel riu Ebre pel cap de setmana del 29 i 30 de juny!Com participar en el sorteig

- Envieu un email a asubirana@custodiaterritori.org en el que ens expliqueu "Com viviu la Terra" i perquè cal tenir-ne cura (Assumpte: Sorteig). En l'email adjunteu també un telèfon de contacte.

- Teniu temps per participar fins demà dijous 27 de juny a les 14h.

- D'entre tots els emails rebuts sortejarem el cap de setmana. La notificació al premiat es farà el mateix dijous 27 de juny.

- El premi és un cap de setmana per a 2 persones, valorat en 105 €/persona pel paquet ecoturístic Disfruta dels paisatges esculpits pel riu Ebre. El premi serà vàlid únicament pel cap de setmana del 29 i 30 de juny del 2013 (data inamovible).

- En la següent fitxa teniu detallat tot el que inclou el cap de setmana i el que no inclou.

- Tots els participants al sorteig sereu subscrits al butlletí setmanal viulaterra.


Aquestes propostes formen part d'un projecte Ecoturístic en espais en custòdia promogut per la Xarxa de Custòdia del Territori i Tarannà Viatges.

Per a més informació contacteu amb asubirana@custodiaterritori.org


Autoria Imatges > Grup de Natura Freixe

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube