Titular notícies
Acords de custòdia

Nou vídeo que explica què és la custòdia del territori!


El vídeo, editat per Fundación Biodiversidad, explica de forma molt senzilla què és la custòdia del territori i com s'aplica.

Dimecres 9 Octubre 2013 - 13:16

A través d'il·lustracions el vídeo explica la història d'en Juan Domínguez Pastor, un personatge fictici, procedent d'una família d'agricultors que, generació darrere generació, han ampliat la seva activitat econòmica sense tenir en compte els impactes negatius que produïen al medi ambient. La voluntat d'en Juan és la de treballar cap a una finca més sostenible. Per aquest motiu va contactar amb una entitat de custòdia perquè l'ajudés a assolir els seus objectius.       També podeu consultar el vídeo en anglès (custòdia del territori en anglès es tradueix per land stewardship).


Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube