Titular notícies
Activitats ciutadanes

Vuitena edició del Fem Dissabte per netejar els rius i rieres de Catalunya


La campanya, organitzada per Associació Hàbitats, tindrà lloc el dia 10 de maig a 23 municipis sumant-se a la jornada europea de neteja Let’s Clean Up Europe!
Dijous 8 Maig 2014 - 15:31
Fem Dissabte 2014

El dissabte 10 de maig centenars de voluntaris estan cridats un any més a participar al Fem Dissabte, una jornada de neteja dels rius i rieres organitzada per Associació Hàbitats. L’edició 2014 comptarà amb la participació de 23 municipis que confien en una alta participació ciutadana en una de les campanyes de voluntariat ambiental més importants del país.

Durant les seves 7 ediciones anteriors, Fem Dissabte ha permès recollir tones de deixalles a diversos rius i rieres gràcies a la participació de milers de voluntaris i voluntàries. La presència de deixalles és una de les problemàtiques més habituals als rius, especialment pel que fa als residus d’origen domèstic, tot i que de forma puntual encara és possible trobar electrodomèstics, mobles o restes d’automòbils i obres.

Els voluntaris de Fem Dissabte se sumaran en aquesta ocasió a milers de voluntaris a tot Europa que dissabte també celebraran el Let’s Clean Up Europe recollint les deixalles presents a tot tipus d’entorns i medis.

Per participar a la jornada cal inscriure’s al web http://www.associaciohabitats.cat/femdissabte o al telèfon 93 421 32 16. El menors d’edat han d’anar acompanyats d’una persona adulta i es recomana als participants portar guants protectors, així com a roba i calçat còmodes.

Municipis participants: • Abrera • Aiguafreda • Arenys de Munt • Canovelles • Cardedeu • Cunit • Gelida • Igualada • L'Hospitalet de Llobregat • Lliçà de Vall • Manresa • Martorell • Montcada i Reixac • Montornès del Vallès • Mora d'Ebre • Navàs • Parets del Vallès • Sabadell • Sant Julià de Ramis • Santa Perpètua de Mogoda • Torrelavit • Torelló • Vic

Més informació: http://www.associaciohabitats.cat/femdissabte
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube