Titular notícies
Activitats ciutadanes

Implica't en la Setmana Europea de la Custòdia del Territori!


Enguany es celebrarà del 26 de setembre al 5 d'octubre, amb un munt d'activitats obertes a la participació de tothom!

 
Dimecres 9 Juliol 2014 - 15:53
La Setmana Europea de la Custòdia del Territori (Landlifeweek) té per objectiu conscienciar a la ciutadania de la importància de conservar el medi ambient. Per assolir aquest objectiu s’organitzen tot tipus d’actes i activitats, oberts a la participació de tothom, per conèixer i gaudir de la terra arreu d'Europa.

Esdevé una gran oportunitat per mostrar i implicar la ciutadania catalana en la cura de la terra, i per posar en valor aquelles iniciatives relacionades amb la conservació del territori i el patrimoni natural de casa nostra.
Feu xarxa sumant-vos a la Setmana!


Enguany la 2a Setmana es celebrarà entre el 26 de setembre i el 5 d'octubre. Si ets una organització pots implicar-te en la Setmana Europea, tot organitzant una activitat específica durant aquestes dates o incloure'n una que ja tingueu a la vostra agenda! Podeu registrar la vostra activitat a la web de la setmana: www.landlifeweek.eu o bé enviant un email a info@landlifeweek.eu.
 
Animeu-vos a participar! Volem que durant la Setmana la ciutadania catalana i europea tinguin un munt de propostes en les que puguin participar, tot sensibilitzant-se i implicant-se en la cura de la terra.


 
Quin tipus d'activitats s'organitzen?
Voleu conèixer algunes propostes o idees sobre el tipus d’activitats que podeu organitzar? Visiteu el banc d’idees, on trobareu algunes propostes que podeu adaptar a la vostra entitat. I també podeu agafar idees consultant les activitats realitzades durant la 1a Setmana.


La Setmana Europea de la Custòdia del Territori, s'organitza en el marc del projecte LandLife (LIFE10/INF/ES/540), i compta amb el suport de la Comissió Europea i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube