Titular notícies
Activitats ciutadanes

Apunta't al Curs d'Iniciació al Voluntariat Ambiental


El curs és gratuït, d'una durada de 25h i serà els dies 14, 17 19, 24, 27 i 28 de novembre a Barcelona.
 
Dimecres 29 Octubre 2014 - 17:30
La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) posa en marxa la sisena edició del Curs d'Iniciació al Voluntariat Ambiental, en el marc del Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya (PFVC) en el que la XVAC és escola de formació.

La finalitat del curs és facilitar l’obtenció dels coneixements i les habilitats bàsiques per a incorporar-se i participar activament com a persones voluntàries en les entitats de voluntariat ambiental a Catalunya. Va destinat a persones voluntàries majors de 16 anys que ja col·laboren amb una entitat ambiental o que comencen i a persones que desitgen iniciar-la en un futur immediat.

El curs és gratuït, d'una durada de 25h i serà els dies 14, 17 19, 24, 27 i 28 de novembre a la Biblioteca de la Sagrada Familia, especialitzada en Ciència i Medi Ambient. Tots els dies de 17 a 21h a l'Aula de Suport, menys el dimecres 19 de novembre de 16 a 21h a la Sala d'Actes.

Si us hi voleu inscriure, cal que ompliu aquest formulari amb les vostres dades.

Superar satisfactòriament el curs, d'acord als criteris d'avaluació establerts dóna dret a l'obtenció d'un diploma del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, expedit per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família.

Dates: 14, 17 19, 24, 27 i 28 de novembre de 2014
Durada: 25h
Horari: de 17 a 21h a l'Aula de Suport (19 de novembre de 16 a 21h a la Sala d'Actes).
Lloc: Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte, especialitzada en Ciència i Medi Ambient (C/ Provença, 480)

 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube