EL TEU ESPAI La teva experència
Has participat en una de les activitats per viure la terra i tens ganes d'explicar i compartir la teva experiència? Doncs aquest és el teu espai, un bloc on podràs deixar per escrit totes les sensacions, aprenentatges i vivències que has experimentat.

El bloc La teva experiència està obert a tothom. Visita'l, llegeix les cròniques que han escrit altres persones i anima't a explicar el que has après i sentit durant l'activitat a la que has assistit. Per poder deixar el teu escrit, has d'estar registrat. Si no ho estàs, pots fer-ho aquí.

Envia la teva experiència

Visualitza les experiències sobre el mapa

Titular notícies
La teva experiència

Viu la Terra amb una casa rural a Catalunya


Reservar una casa rural catalunya es potser la millor opció per gaudir, la natura a Catalunya.

Hi ha opcions en entorns unics aïllats, que t'asseguren disfrutar del entorn. La millor opció es convinar la casa amb activitats de turisme actiu a la zona.
 
Dijous 16 Juliol 2015 - 13:31
Per viura la terra i guadir del entorn la millor opción sense dubtes es mirar una casa rural catalunya. Aqui algunes recomanacions per triar la teva casa.

Mar o muntanya.
Això te a veure molt amb els gustos de casdascí. Hi ha gent que s'estima més la muntanya que no pas la platja.

A Catalunya, tenim la gran sorta que tenim els dos perfils. A triar!

Estiu o hivern
Està clar, a l'estiu ens agrada aprofitar la platja, i potser es millor cercar una casa a la vora de la platja pels messos de juliol i agost.

Amb l'arribada del fred, no hi ha res com llogar una casa rural amb ximeneia en un entorn de muntanya.

Serveis caracteristiques de la casa
Hi ha cases que per les seves caracteristiques o perfils, ja son un reclam, serveis com pista de tennis, piscina climatitzada o jacuzzi. Conviden a triar una casa per sobre d'altres.

Element concret del entorn
Hi ha indrets de catalunya que s'han de visitar si o si. Un exemple clar, el Parc Natural de la Garrotxa, i si ho fem llogant una casa rural dins millor. Cases per la seva localització, ja son un reclam.

Parella o amics
No es el mateix llogar una casa rural per anar amb la parella, on s'esta cercant intimitat, o bé llogar una casa amb amics, on el que cal son activitats i espais per gaudir entre tots.

Tu quins criteris tens a l'hora d'escollir casa rural?
 
Més, sobre...: casa rural , catalunya , cases rurals
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube