Titular notícies
Activitats ciutadanes

Campaments de natura per a nens, joves i adults d'aquest estiu!


Diverses entitats de custòdia del territori organitzen campaments de natura per a nens, joves i adults. A continuació us els presentem breument!
Dimecres 30 Març 2016 - 15:27

A continuació us informem de l'oferta de campaments que organtizen les següents entitats:
 

Fundació Projecte Miranda
 


ASSOCIACIÓ LA SORELLONA
Enguany organitzen Campaments de Natura al PN dels Aiguamolls de l'Empordà i al PN de l'Alt Pirineu. I com a novetat d’enguany, també es faran campaments al PN del Cap de Creus i al flamant PN de les Capçaleres del Ter.
 
Els campaments de La Sorellona estan dissenyants per a que nens i nenes, nois i noies, gaudeixin d’una gran experiència en grup, sobre la base de l'observació i el joc de/per/dins/sobre la natura.
 
Els campaments estan pensats per a nens d’entre 6 i 17 anys.
Més informació a www.campamentsorellona.com
 
ASSOCIACIÓ DE NATURALISTES DE GIRONA
L'Associació de Naturalistes de Girona organitzen el Casal Naturalista El Blauet. A la Vall de Sant Daniel els nens i les nenes pdoran observar, experimentar, descobrir i aprendre amb la naturalesa! És una invitació a gaudir del temps de forma respectuosa amb l'entorn.

El casal està adreçat a nens de 4 a 10 anys, del 27 de juny al 31 de juluiol i del 29 d'agots al 9 de setembre. Més informació a www.naturalistesgirona.org


FUNDACIÓ CATALUNYA – LA PEDRERA
Per aquest estiu ofereixen estades a MónNatura Pirineus, MónNatura Delta i a la Muntanya d’Alinyà. Les estades s’ofereixen durant tot el mes de juliol i la primera setmana de setembre a joves d’entre 8 i 17 anys, que tindran l’oportunitat de conviure durant uns dies en aquests tres espais que permeten prendre consciència de la importància que representa la conservació i preservació del medi ambient i la natura.
 
L’oferta, lúdica i educativa al mateix temps, consta d’una banda de les estades de natura per als nens i nenes de 8 a 14 anys, que es realitzaran a MónNatura Pirineus. Els infants faran activitats destinades a la seva educació i sensibilització envers la natura i el medi ambient, com ara recorreguts i sortides per la natura, observació i seguiment de fauna salvatge, visites culturals i lúdiques, jocs tradicionals i tallers.
 
Pel que fa als camps de treball, destinats a joves d’entre 15 i 17 anys, es basen en projectes naturalistes com la construcció d’un aguait al Parc Natural del Delta de l’Ebre, l’arranjament d’un aflorament d’aigua com a bassa per l’assentament d’amfibis a Alinyà o la construcció d’una captació d’aigua pluvial per a l’hort remeier als Pirineus. Les inscripcions ja estan obertes al portal web de MónNatura Pirineus.
 
Més informació: http://monnaturapirineus.com/ca/estades-de-natura-i-camps-de-treball

FUNDACIÓ PAU COSTA
Colònies MEFYTU de sensibilització de l'ecologia dels incendis forestals. Colònies perquè nens i joves aprenguin de la natura, els boscos mediterranis i els incendis forestals. En aquestes colònies volem transmetre coneixement de medi ambient i d'ecologia dels boscos mediterranis i del foc. Treballarem que són els incendis forestals i quines són les seves causes i conseqüències.

Del 4 al 8 de juliol a Mura. L’estança es farà a la casa de turisme rural "El Salt" en règim de pensió completa, situada a la part alta del torrent de Ramonet de Mura, envoltada del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt Més informació: http://www.paucostafoundation.org/cat/estades-mefitu.php


FUNDACIÓ PROJECTE MIRANDA
Organitzen campaments per a nens de 6 a 13 anys i camps de treball per a joves de 13 a 17 anys.  Els campaments posen l’atenció a la comunicació, l’escolta i el procés personal en un context de natura i amb l’acompanyament dels animals de la Fundació. Propen activitats com la consciència corporal, el teatre, el ioga i la doma natural (comunicació amb cavalls) i jocs d'ATB (Awareness through the Body)  Connectats amb l’entorn privilegiat, l’objectiu és gaudir d’espai i llibertat a l’aire lliure i de tallers d'observació de flora, fauna i ecosistemes.
 
Tots els campaments es realitzen al Pla de l’Orri (Alt Berguedà).
S’organitzen 3 campaments en les següents setmanes:
26 de juny  – 2 juliol 2016, 3 juliol – 9 juliol 2016, 10 juliol – 16 juliol 2016

Més informació a: http://www.projectemiranda.cat/comunicacio-cavalls-natura-vacances-nens/
 

IAEDEN
Enguany han organitzat 3 torns diferents:  el Campament Granota, el Campament Cigonya i el Campament Llúdriga.

Els Campaments Granota i Cigonya comprenen les edats entre 6 i 9 anys. El primer es durà a terme del 24 al 27 de juny, mentre que el de la Cigonya serà del 27 al 30 del mateix mes. També ofereixen el Campament Llúdriga, per a nens i nenes de 10 a 13 anys. Aquest campament serà del 3 al 12 d’agost.
Les inscripcions es poden realitzar a partir de l’1 d’abril.

Més informació a iaeden.cat/campaments
 

PROJECTE BOSCOS DE MUNTANYA
Les estades del Projecte Boscos de Muntanya estan dirigides a públic adult (a partir de 18 anys). Es caracteritzen per realitzar activitats de manteniment, cura i protecció del bosc i del paisatge de muntanya mitjançant actiacions de silvicultura i gestió forestal.

Enguany les estades es realitzaran a la Vall d’Aran, Cerdanya, el Massís d’Orri i Esterri de Cardós al Pallars Sobirà entre el 27 de juny i l’11 de setembre. Ja estan obertes les inscripcions.

Més informació a : http://www.projecteboscos.cat/participacio/participants.php

 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube