Titular notícies
Activitats ciutadanes

Diverses activitats per descobrir la flora durant la Setmana de la Natura!


A continuació us proposem diverses activitats per descobrir la flora dels espais naturals de Catalunya! 
 
Divendres 20 Maig 2016 - 16:23

Del 27 de maig al 5 de juny, en el marc de la Setmana de la Natura, pots participar a les més de 200 activitats que s'han organitzat! 
 

Hi trobareu activitats per conèixer la màgia dels arbres al Parc Natural del Cadí, participar en un inventari d’orquídies de la comarca d’Osona, en una jornada de voluntariat ambiental al Delta de l’Ebre, sumar-te a una bicicletada resseguint el Ter, restaurar un camí de pedra seca al Cap de Creus, aprendre sobre les tortugues marines que visiten les nostres platges o recuperar una font abandonada!

Trobareu totes les activitats que hi ha a data d’avui al llistat d’activitats o al mapa d’activitats.

A continuació us destaquem diverses activitats relacionades amb la flora: 
 
Dissabte 28 de maig
Sortida d'orquídies a Busa
Coneixerem les orquídies de Busa de la mà del Grup de Natura del Solsonès, i comptarem amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Orquídies. De ben segur que aprendreu sobre aquestes precioses flors!
Organitza: Grup de Natura del Solsonès
Dissabte 4 de juny
Molses i falgueres, uns habitants ben discrets 
A Collserola habiten uns éssers vius que sovint passen desapercebuts, potser és perquè no són gaire vistosos ni espectaculars, o potser és perquè no es deixen veure gaire, ja que els agrada viure en llocs ombrívols i ben humits…No obstant, juguen un paper molt important dins l’ecologia del bosc i, a Collserola, en trobem molts d’ells!
Organitza: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
 
Orquídies a la Vall d'en Bas
Divendres 3 i dissabte 4 de juny, podeu participar a una xerrada i una sortida per observar orquídies als voltants del naixement del riu Fluvià.
En aquesta sortida guiada coneixerem les orquídies de La Garrotxa i concretament de la Vall d’en Bas.
Organitzen: el Grup Orchis de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural, conjuntament amb el Centre per a la Sostenibilitat Territorial i amb el suport de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.
 
Diumenge 5 de juny
Oliveres mil·lenàries:  respecte, emocions i simbologia de les velles soques. Visita guiada
Us convidem a una visita guiada per conèixer, abraçar i estimar les velles soques de les fargues mil·lenàries de la familia Beltran Ferré. Ens atansarem emotivament als vells arbres amb la lectura de poemes i fragments d’autors que han  après a comunicar-se amb ells i gaudirem d’una posta de sol màgica aixoplugats sota les seves branques per Viure La Terra.
Organitza: Graëllsia
 
   
   
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube