Titular notícies
Activitats ciutadanes

Conferències i xerrades relacionades amb la natura els propers dies!


Les xerrades són un bon moment per aprendre i reflexionar en profunditat.
 
Dilluns 23 Maig 2016 - 15:08


Del 27 de maig al 5 de juny, en el marc de la Setmana de la Natura, pots participar a les més de 200 activitats que s'han organitzat! 
 

Hi trobareu activitats per conèixer la màgia dels arbres al Parc Natural del Cadí, participar en un inventari d’orquídies de la comarca d’Osona, en una jornada de voluntariat ambiental al Delta de l’Ebre, sumar-te a una bicicletada resseguint el Ter, restaurar un camí de pedra seca al Cap de Creus, aprendre sobre les tortugues marines que visiten les nostres platges o recuperar una font abandonada!

Trobareu totes les activitats que hi ha a data d’avui al llistat d’activitats o al mapa d’activitats.

A continuació us destaquem diverses conferències i xerrades sobre temes naturalístics
 
Divendres 27 de maig

Presentació del llibre "Tornar a la Natura"
Com a inauguració de la Setmana de la Natura, farem la presentació del nou llibre de Josep Gordi “Tornar a la Natura“, on posarem sobre la taula la relació dels humans amb la nautralesa a partir d’una conversa per correu-e entre dos amics. Parlarem sobre com connectem amb la natura. La jornada culminarà amb una visita guiada per la Fageda d’en Jordà, en ple cor de la zona volcànica de La Garrotxa, a càrrec de Joan Montserrat.
Població: Santa Pau
Organitza: Setmana de la Natura
Xerrada "Viu la terra". Apassionats per la natura
Xerrada a càrrec de Josep Germain, geogràf i membre de l’ICHN.
Població:Solsona
Organitza: Grup de Natura del Solsonès
Dimarts 31 de maig
Quins efectes té sobre la nostra salut el verd urbà?
Xerrada a càrrec de Margarita Triguero, investigadora predoctoral del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL).
Població: Barcelona
Organitza: Aula Ambiental de Les Corts

 
Divendres 3 de juny
Conferència solidària amb l'Albert Bosch "Tots som natura: de la consciència al compromís
Us convidem a la xerrada solidària “Tots som natura: de la consciència al compromís”, on l’Albert Bosch, aventurer i emprenedor, ens explicarà com connecta amb la natura durant les seves aventures i la seva evolució en la consciència i compromís amb la sostenibilitat i les iniciatives ambientals.
Població: Barcelona
Organitza: Setmana de la Natura


 
Dissabte 4 de juny
Xerrada sobre l’ós bru i el Projecte PirosLife
La protecció de la natura és un dels elements fonamentals de la nostra societat. La defensa de valors com la biodiversitat inclou necessàriament la coexistència amb activitats humanes de llarga tradició com la ramaderia o l’agricultura. El projecte PirosLIFE, en aquest sentit, es posa en marxa per consolidar el futur de l’ós bru als Pirineus en un marc de diàleg i col·laboració amb les persones, entitats i institucions que fan possible el desenvolupament d’aquest territori de muntanya.
Població: Llavorsí
Organitza: Projecte PirosLife. Generaliat de Catalunya.


   
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube