Titular notícies
Estudis

Vols saber com funciona la custòdia del territori? Doncs apunta't al curs online


El proper 28 de novembre s'iniciarà la 3a edició del curs introductori a la custòdia del territori. Tens temps de matricular-te fins el 22 de novembre!
 
Dilluns 7 Novembre 2016 - 16:29

Ja hem obert les inscripcions de la 3a edició del curs online d'introducció a custòdia del territori. El curs és organitzat per la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT).

Data límit per matricularse: 22 de novembre del 2016.
Idioma del curs: castellà

 
CURSO INTRODUCTORIO SOBRE CUSTODIA DEL TERRITORIO PARA TÉCNICOS DE ENTIDADES

OBJECTIUS DEL CURS
- Capacitar totes aquelles persones interessades en desenvolupar iniciatives de custòdia del territori , ja sigui en organitzacions existents com en altres de nova creació.
- Presentar el concepte de la custòdia del territori com una estratègia i conjunt d'eines per conservar i gestionar la natura i el paisatge basada en la implicació de la societat civil, els propietaris de terrenys i altres agents socials.
- Exposar, de manera introductòria, les principals eines i metodologies que empren les organitzacions i professionals dedicats a la custòdia del territori.
- Donar a conèixer, a través d'exemples, dades i publicacions diverses, la situació de la custòdia del territori a l'Estat espanyol.

DESTINATARIS
- Persones, estudiants i professionals interessats en la conservació i la gestió de la natura i el paisatge, i en el desenvolupament rural , que vulguin formar-se en l'enfocament innovador que aporta la custòdia del territori.
- Tècnics i professionals que treballen en organitzacions conservacionistes o en Administracions públiques amb responsabilitats relacionades amb el medi natural i el territori que estiguin interessades a iniciar noves línies de treball relacionades amb custòdia del territori. 

METODOLOGIA
Curs auto avaluatiu (no tutoritzat). Cada alumne pot realitzar el curs lliurement al seu ritme (al ser un curs auto avaluat). Quan l'alumne finalitzi la lectura d'un mòdul immediatament podrà respondre el test auto avaluatiu del mòdul. D'aquesta manera, la data de finalització del curs és marcada pel ritme de l'estudiant, podent finalitzar el curs a les poques setmanes del seu inici (o com a màxim el 17 de febrer).

Duració: 30 hores
Idioma: castellà
Periode de matriculació: fins el 22 de novembre
Inici: 28 de novembre de 2016
Data límit per finalitzar el curs: 17 de febrer del 2017
Lloc de realització. Campus Virtual de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.
Preu: 40€

Us recomanem que feu un cop d'ull a les opinions dels alumnes i als resultats de les enquestes de satisfacció  de la 1a edició del curs, que es va realitzar la passada primavera 2015.

Per a més informació podeu descarregar el fulletó informatiu del curs:
www.xct.cat/mm/file/2016/Curso_onlin_3a_edicion_Nov16_Febrero17_DEF_lq.pdf
http://bit.ly/2eUnhCH


 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube