Titular notícies
Projectes i actuacions

Ajuda al projecte "Habitat. The biodiversity challenge"


Habitat és un joc de rol basat en una simplificació de l’estructura i el funcionament dels ecosistemes naturals amb un toc de màgia. Ha iniciat un Verkami per aconseguir finançament per a la seva edició. Els diners recaptats es dedicaran a l’edició del joc; en el cas que s’obtinguin beneficis, es destinaran a projectes de conservació de l’Associació CEN.
 
Divendres 24 Febrer 2017 - 11:28

Habitat és un joc de cartes i daus (estratègia i atzar) basat en una simplificació de l’estructura i el funcionament dels ecosistemes naturals amb un toc de màgia. Cada jugador/a adopta el paper d’un kami o una megami, un/a esperit de la natura que haurà d’utilitzar les cartes de la seva baralla personalitzada i l’atzar dels daus per aconseguir la màxima biodiversitat (riquesa d’espècies) del seu hàbitat.

Habitat ha estat dissenyat per ser apte a partir de 13 anys d’edat, tot i que s’ha desenvolupat una modalitat simplificada apta a partir de 6 anys. Es poden enfrontar de 2 a 4 jugadors/es entre si i es pot jugar en equips. El text de les cartes serà en anglès + castellà i, si hi ha prou demanda, també en anglès + català. Les instruccions s'editaran en anglès, castellà i català.

Aquest és un joc constructiu ple de valors i coneixement, en contrast amb altres jocs que tenen com a objectiu destruir els oponents. A més, els materials utilitzats són ecològics i de la màxima qualitat.

Si vols ajudar a fer realitat aquest joc i, contribuir amb l'Associació CEN, fes una aportació al projecte! Per a més informació consulta la pàgina de Verkami des d'on pots fer la donació.

 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube