Titular notícies
Activitats ciutadanes

Implica't al Camp de Treball Internacional Plataforma Defensem l'Ortoll


Des de la Plataforma busquen col·laboracions per tirar endavant el camp de treball.


 
Dimarts 21 Març 2017 - 10:24

La Plataforma Defensem l'Ortoll i l'associació GarrafCoopera, gràcies al suport del Servei Civil Internacional, organitzarà per aquest proper estiu un Camp de Treball Internacional al Turó del Seu (Ortoll, Vilanova i la Geltrú), com a continuació de les feines de custòdia i recuperació del territori iniciades el 2011. 15 joves estrangers vindran i els hi oferiran l'allotjament i la manutenció.

El Campus, adreçat a majors de 16 anys, tindrà lloc entre els dies 19 d’agost i 3 de setembre de 2017 i, més enllà de la realització de tasques de voluntariat, preveu accions formatives i lúdiques per tal d’esdevenir una experiència d’aprenentatge, convivència i gaudi per a totes les persones participants. Quinze persones voluntàries vingudes de l'estranger, més totes aquelles locals que s'hi vulguin sumar, faran del Camp de Treball una autèntica vivència intercultural i de treball única a Vilanova. 
 


L’organització i dinamització del Campus és un repte col·lectiu que requereix la col·laboració del màxim nombre de persones. És per això que s'adrecen a totes les entitats de Vilanova i la Geltrú i dels municipis propers per demanar la seva col·laboració.
·  Voleu col·laborar en l’organització prèvia? Podeu informar-vos dels diferents grups i reunions de treball i veure com podeu aportar el vostre gra de sorra. Qualsevol ajuda serà benvinguda.
·  Voleu col·laborar a finançar el Campus? En breu engegaran una plataforma virtual de micromecenatge per canalitzar les possibles donacions.
·  T'agradaria participar en alguna activitat concreta del Camp de Treball? Estan oberts a les vostres propostes, i si voleu, podeu portar alguna activitat!
·  Us agradaria participar en la dinamització de les accions de voluntariat i/o la logística durant els dies de realització del Campus?
·  Estàs interessat en ser participant del Campus o saps d’algú a qui li pugui interessar?

Si esteu interessats en conèixer de primera mà el projecte, us conviden a assistir a les properes xerrades informatives (vegeu cartell adjunt):
·  Divendres 31 de març a les 19 h a l’Oficina Jove del Garraf (C/ Rasa del Miquelet)
·  Dissabte 1 d’abril a les 17 h a la plaça d’Adarró. Explicarem el projecte, farem una visita per l’espai i mostrarem algunes de les tasques que s’hi realitzen.

​Si voleu, també podeu demanar més informació, oferir el vostre suport o manifestar el vostre interès en col·laborar o participar al Campus contactant amb nosaltres contactant a través del correu campusturodelseu@gmail.com. 
 
Els ajudeu a difondre el projecte?
·  Reenvieu aquest correu a qui creieu que pugui estar interessat/da
·  Feu m’agrada a la pàgina www.facebook.com/defensemlortoll on es farà difusió de l’activitat de la Plataforma en general i del Campus en particular.
 


PLATAFORMA DEFENSEM L'ORTOLL
La Plataforma Defensem l'Ortoll és un col·lectiu de ciutadans/es que lluiten i treballen per defensar, reivindicar, re-naturalitzar i posar en valor els espais naturals de Vilanova i la Geltrú davant la pèrdua de sol agrícola i forestal i de biodiversitat l'abandonament d'espais periurbans de la ciutat.

Cada tercer diumenge del mes organitzen jornades de treball obertes a tothom per avançar en la conservació i millora d’un espai d’unes 100 hectàrees que comprèn des del torrent de la Ramusa fins el torrent de Santa Maria, popularment conegut com l'Ortoll.

 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube