Titular notícies
Activitats ciutadanes

Ajuda a la Fundació Miranda a fer la transhumància dels seus cavalls aquesta tardor!


Octubre serà el mes per a preparar les Transhumàncies dels cavalls de la Fundació cap a les pastures d'hivern emmarcat dins del Projecte Nòmades.
Dijous 21 Setembre 2017 - 15:57
Durant 5 o 6  mesos a l’any, de maig a novembre, els 50 cavalls de la Fundació Miranda viuen en una pastura d’alta muntanya al Pla de l’Orri (PEIN Serra de Catllaràs). Al novembre fan la Transhumància cap a terres més càlides on els cavalls passen els mesos de fred, de novembre a maig.

Per una banda,  la Transhumància dels Camins de Sal cap a l’Alt Urgell i per una altra, la Transhumància dels Cavalls de Marina cap al Parc Natural del Garraf.  A la primavera, es tornarà a fer el mateix trajecte de tornada a la seu de la Fundació.CAMINS DE SAL
Del 22 al 27 de novembre es va de la seu de la Fundació a l'Alt Berguedà, cap a Ossera -comunal de l'Ajuntament de la Vansa- i Alinyà -Fundació Catalunya La Pedrera-. Cinc dies de Muntanyes Boscos i Cavalls per Camí dels Bonshomes i Camins de Trementinaires. Acompanya'ls!

Un viatge que et canviarà la mirada, t'inspirarà i et nodrirà.
Consulta les diferents opcions de participació amb la possibilitat de fer etapes soltes i recorda que són places limitades. En aquest enllaç trobaràs més informació!

CAVALLS DE MARINA
També posaran el seu esforç en fer amb voluntaris, el tancat de 300 hectàrees al Parc Natural del Garraf, on també pasturaran cavalls de Miranda aquest hivern per primer cop. Per això estan treballant en la preparació i la connexió amb els experts que han recuperat el Camí de Marina que va dels Pirineus fins al mar. 

En breu us informaran de les etapes i de la campanya a Verkami per a ser mecenes i fer possible aquest projecte.

Per a més informació sobre la Fundació Miranda consulta la seva web.
 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube