Titular notícies

Divendres 27 Gener 2012

Elena Sixto:
És llicenciada en publicitat i va estudiar un màster en sostenibilitat. També és una apassionada de les plantes i li agrada fer de pagesa. Va ser responsable de comunicació de la xct i actualment segueix col·laborant en temes gràfics. D’entre els seus treballs en destaquem la imatge del viulaterra.

Dilluns 24 Octubre 2011
Entrevista publicada al portal web xarxanet el 24 d'octubre enmarcada en el II Congrés Europeu del Voluntariat.


Dimarts 14 Setembre 2010
A continuació trobareu una petita part de l'entrevista que la Revista Sostenible ha fet a en Jordi Pietx, director de la Xarxa de Custòdia del Territori. Entrevista publicada a 04/09/2010.

Trobareu l'entrevista completa aqui.

Dimecres 30 Juny 2010
Jaume Albaigès és enginyer i des de fa anys es dedica a ajudar organitzacions no lucratives (ONL) a desenvolupar la seva estratègia tecnològica. Actualment col·labora de forma regular i a diferents nivells amb ONL com ara l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Comtal, la Fundació CIREM o la Xarxa de Custòdia del Territori, entre d’altres.

Dimarts 17 Novembre 2009
Francesc Giró i Amigó és director de l'entitat de custòdia Acciónatura i l'actual president de la Xarxa de Custòdia del Territori (xct), que aplega entitats i institucions interessades en la conservació de la natura d'arreu de Catalunya i les Illes Balears a través de les eines que ofereix la custòdia del territori. A finals d'octubre en va tenir lloc la VI reunió de la xct, sota el lema "Junts conservem el patrimoni".

Feed RSS de notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube