Titular notícies

Divendres 24 Febrer 2017
Habitat és un joc de rol basat en una simplificació de l’estructura i el funcionament dels ecosistemes naturals amb un toc de màgia. Ha iniciat un Verkami per aconseguir finançament per a la seva edició. Els diners recaptats es dedicaran a l’edició del joc; en el cas que s’obtinguin beneficis, es destinaran a projectes de conservació de l’Associació CEN.
 

Dimecres 27 Abril 2016
Aquest alliberament forma part del projecte S.O.S. Samaruc, liderat per l’Associació Paisatges Vius, qui manté un acord de custòdia amb l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
 

Dimecres 10 Febrer 2016
El passat cap de setmana 6 i 7 de febrer, van tenir lloc moltes activitats a Catalunya entorn el Dia Mundial de les Zones Humides (2 de febrer), uns ecosistemes fràgils i molt preuats a casa nostra. Però, perquè són importants les zones humides?

Dimecres 7 Octubre 2015
La Fundació Emys i Limnos presenten un vídeo divulgatiu que explica en 10 senzills passos com fer un cens de tortugues aquàtiques a la natura.
El material audiovisual forma part del projecte “Educació i sensibilització per a la conservació dels espais humits amb presència de tortuga d’estany (Emys orbicularis)” amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i està disponible al web: www.tortugadestany.org

Dijous 9 Juliol 2015
Vols aprendre a analitzar un tram de riu o riera per conèixer el seu estat i els ratpenats que s’hi troben? 

Feed RSS de notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube