Titular notícies

Dimarts 3 Març 2015
El programa La aventura del saber ha realitzat recentment 2 extensos reportatges sobre projectes de mercat de custòdia: l'oli Salvatge de l'Associació Trenca i l'arròs de Riet Vell (impulsat per SEO Birdlife). Us els recomanem, ja que donen a conèixer  2 projectes molt interessants! 
 

Divendres 9 Maig 2014
Dos dies vivint l'essència del Mediterrani. A bord del veler Targui II, vam descobrir alguns dels secrets que alberga el fons marí dels canyons del Maresme.

Dimarts 2 Juliol 2013
El passat cap de setmana vam tenir el privilegi de gaudir de la proposta del Grup de Natura Freixe per descobrir els seus projectes de custòdia del territori!

Dimecres 25 Abril 2012

El passat 19 d'abril, al Cosmocaixa ens vam reunir unes 200 persones en motiu de la presentació del llibre VIU LA TERRA. Moltes gràcies a tots pel vostre suport!


Dijous 15 Desembre 2011
El documental és un testimoni dels treballs de recuperació de diferents zones incloses dins l'espai natural de l'Alta Garrotxa i compta amb la valoració de les diferents parts implicades, des dels propietaris fins els responsables de l'actuació.

Feed RSS de notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube